Sommerfest på Setpro!

fghgfdsasdfghgfdsdfghgfds.jpg

Fredag 22. juni hadde Setpro sin årlige sommerfest. Denne gangen var imidlertid opplegget litt annerledes enn tidligere, da samtlige avdelinger med sine ansatte fikk ansvar for å bidra med hver sin oppgave. Allerede flere timer før sommerfesten skulle starte var alle i sving, og gjorde en glimrende innsats med forberedelser. Det var samarbeid på tvers av avdelingene, på tvers av tiltak og på tvers av aldersgrupper. Det var et fantastisk syn, og en glede å være en del av. 

Sommerfesten startet med diktlesing fra vår egen poet, Neri Bygland, etterfulgt av nydelig grillmat tilberedt av treavdelingen. Til tross for mye vind, og tallerkener som fløy alle veier, var både humør og stemning på topp! Trond Steinsland bidro veldig til dette, da han imponerte med både sang og humorfortelling.

Etter at grillmaten var godt fortært hadde veilederjentene et underholdningsbidrag utenom det vanlige. Ikledd fleecpledd og masker med bilde av Setpros mannlige ansatte,  entret de scenen og fremførte en egen versjon av den kjente teppedansen.

dfgdfgfdgfdg.jpg

Mot slutten startet lekene - sporlek, potetløp, sekkeløp og svampeblink. Linn Irene stod for sporleken, og hadde lagt mange utfordrende og gøye poster. Svampeblinken var også en særlig slager, da vi endelig fikk kaste svamp i ansiktet til sjefen, produksjonsleder og arbeidsleder. Konkurranseinstinktet var høyt, og motivasjonen til å treffe blink var stor!

Vi gleder oss allerede til neste år, og er spent på hva trivselsleder Charlotte har planlagt. 

sjghsjfsd.jpg
grill.jpg