Best i bransjen!

Setpro er en liten bedrift, sammenlignet med andre bedrifter i samme bransje. Vi har syv jobbveiledere fordelt på fem arbeidsrettede tiltak, og avstanden mellom jobbmulighetene kan til tider være store. Vi må innse at arbeidsmarkedet langs kysten er langt større enn i Setesdal, og bedriftene her har ofte bedre muligheter for å skape plass til nye ansettelser.

Likevel klarer Setpro å klatre til topps i fylket! Innen utgangen av mai 2018 har hele 8 av 10 deltakere fått seg jobb eller begynt på skole. Det er verdt å feire!

fest.jpg

Da vi spør fagleder på Setpro, Nils Østerhus, om bakgrunnen for disse tallene forteller han at de først og fremst kan begrunnes med dyktige jobbveiledere som er dedikerte i jobben de utfører. På Setpro er vi opptatt av å skreddersy en plan til hver enkelt, ha godt samarbeid med NAV og finne rett person til rett jobb. Vi gleder oss stort over at arbeidet vårt viser resultater!

Neste uke har vi sommerfest i bedriften. Vi er klare for å feire sommeren, gode resultater og kolleger!  

 

sommerfest.jpg