Setpro overalt hvor du trør

april bein.jpg

Det er kanskje av og til vanskelig å forstå helt hva vi i Setpro driver med - og det skjønner vi, for vi gjør så veldig mye! Du har kanskje lagt merke til at butikken Unik i Evje sentrum drives av Setpro? Eller at det står Setpro på gulvmattene i mange bygg? Visste du forresten at Q32 i Kristiansand er bygd med pre-kutt fra Setpro og at du finner utrolig gode kyllingwraps på Setpro i Valle? 

Vi håper vi er synlige! Fordi vi arbeider for å kunne levere produkter og tjenester av høy kvalitet og med konkurransedyktige priser. Forskjellen på oss og andre leverandører, er at vi samtidig utruster og kvalifiserer jobbsøkere - og er en god arbeidsplass for våre varige ansatte. Vi i Setprobloggen tok en liten prat med produksjonsleder Harald Jacobsen for å få et enda bedre innblikk i produksjonen på Setpro . 

Harald forteller at hvis han skal beskrive hva Setpro gjør på produksjonssiden, så handler det ikke først og fremst om produksjon - men å skape en gode og meningsfulle arbeidsoppgaver, bygge opp og gi mestringsfølelse til de som jobber hos oss. Derfor er arbeidsoppgavene og arbeidshverdagen alltid individuelt tilpasset hver enkelt. Vi er veldig klar over at alle vi arbeider med har ulike behov; noen trenger stadig større utfordringer, mens andre trenger en trygg og forutsigbar arbeidshverdag. 

Slik vi forstår Harald er produksjonen et middel for å få til noe større. Men dette betyr ikke at vi bare leker produksjon av varer og tjenester! Harald og hans team kan virkelig sakene sine! Harald er veldig stolt av kvaliteten vi leverer i samtlige avdelinger. Det at vi klarer å levere kvalitet både på produksjon og å inkludere mennesker i arbeidslivet erfarer vi går hånd i hånd.

Dette er grunnen til at vi gjør så mye forskjellig, da god produksjon gir flere og bedre arbeidsoppgaver, og gjør mennesker bedre rustet til å takle arbeidslivets krav og forventninger.  Flere av produktene våre er synlige i Setesdal og omegn, så neste gang du er ute på vift - prøv å legg merke til hvor Setpro har satt sine spor!