Otra IL spiller andre gode

Vi er helt avhengige av gode samarbeidspartnere for å kunne gjøre jobben vår på en god måte. Vi ønsker å bruke bloggen vår til å vise frem våre partnere - det arbeidet de gjør og hvordan samarbeidet vårt fungerer. Først ut er vår alles kjære Otra IL.

Otra IL er Aust Agder største idrettslag, årets idrettslag i hele Agder 2017 og en bauta i kommunen og området rundt. Idrettslaget tar et tydelig folkehelseansvar og klarer etter vår mening godt å følge sin visjon om å arbeide for at barn og unge skal drive aktivt med idrett  - og å skape et godt miljø for alle medlemmer. Otra IL har et rikt idrettstilbud til sine medlemmer! Idrettslaget er med andre ord gode på å ta samfunnsansvar, og det er de også i møte med oss i Setpro.

Samarbeidet vi har med Otra IL har vart i mange år, og det er sjelden at vi får et nei når vi tar kontakt når det gjelder praksisplasser og arbeidsoppgaver. Særlig har vi fått god hjelp fra Otrahallen helse- og treningssenter og mange av de ulike undergruppene i idrettslaget. Og de har hatt god hjelp fra oss også, skal vi tro daglig leder i idrettslaget Tony Halsall. Han forteller at deltakere vi har hatt inne i praksis har vært en ressurs, om det har vært i eksempelvis idrettshallen eller hoppbakken . Arbeidet som er utført er viktige samfunnsoppgaver, og er et godt bidrag til fellesskapet. Tony sier at samarbeidet er helt topp, og synes det er veldig fint hvis samarbeidet fortsetter. Vi er helt enig i dette - takk for samarbeidet, vi gleder oss til fortsettelsen!

otralogo.jpg