Diplom til Dølen

DØlen.jpg

Setpro AS er medlem i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), som har utviklet den kjente rekrutteringsstrategien Ringer i Vannet. Her er formålet at man skal rekruttere mennesker, som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet, inn i NHO sine medlemsbedrifter. I rekrutteringen har man et tett samarbeid med den aktuelle medlemsbedriften, og tanken er at man i stedet for å finne rett jobb til rett person skal finne rett person til rett jobb.

For at jobben med arbeidsinkludering skal være mulig er vi imidlertid avhengig av at det lokale næringslivet ønsker å bidra. På Setpro har vi vært svært heldige med flere samarbeid, men i dag ønsker vi særlig å trekke frem Dølen Hotel v/Else Haugland og Øyvind Olsen. Dølen Hotel var raske med å signere Ringer i Vannet avtalen, og har siden nyåpning for ca. halvannet år siden vært en unik samarbeidspartner for Setpro. De har bidratt med arbeidsutprøving til flere mennesker, men har også ansatt en person som nå er blitt en del av deres arbeidsstokk. Dette synes vi er utrolig gøy, og når noen tar en del i dette store samfunnsansvaret ønsker vi gjerne å løfte dem frem og gi dem den rosen de fortjener. I går tok derfor Setpros Key account manager, Charlotte W. Amundsen, turen ned til Dølen Hotel sammen med regionansvarlig i Ringer i Vannet, Leif Gunnar Holand. Her ble det overrakt diplom til Else Haugland, samt bukett, som takk for samarbeidet. Også Evje og Hornnes ordfører, Bjørn Ropstad, dukket opp noe som gjorde hele seansen ekstra hyggelig for alle parter.

Vi ønsker atter en gang å takke Dølen Hotel, og ser frem til hvordan dette gode samarbeidet vil utvikle seg i fremtiden!