Et nytt tilskudd i veiledergjengen!

I august 2018 var vi så heldige å få et nytt tilskudd i veiledergjengen på Setpro, nemlig Vegard Nicolaysen. Vegard er 30 år, og bosatt på et lite småbruk på Hornnes sammen med sin kone og deres to barn. Han er en mann med stor interesse for trening og friluftsliv, og gjennomførte til vår store begeistring Hovden Ultra i september 2018 - et ultraløp på hele 50 kilometer. Vegard er imidlertid ikke bare en sporty mann med en enorm utholdenhet og stå-på-vilje. Han er også en lærevillig mann, med god erfaring og kompetanse i ryggsekken. Vegard har fullført både et årsstudium i samfunnsfag og en bachelorgrad i religion, etikk og kultur ved Universitetet i Agder. Nå holder han også på med en master i religion, filosofi og samfunn som han planlegger å være ferdig med våren 2019.

På spørsmål om hvorfor Vegard ønsket å jobbe hos oss, forteller han at han har vist interesse for å jobbe på Setpro i flere år. Han synes det er en fin arena til å støtte mennesker i utfordrende situasjoner, og bistå dem på veien med å finne gode løsninger. Resten av veiledergjengen er utrolig fornøyd med den jobben Vegard har gjort så langt, og er sikker på at vi traff blinkskudd på denne rekrutteringen!

vegard.jpg